LAYOUT

EN KLAR OG TYDELIG
KOMUNIKATION

ALT RUNDT OM DIG ER LAYOUT

LAYOUT I
FORSKELLIGE
FORMER

På trods af at vi lever i en digital verden, er visitkort stadig en rigtig god ide for en virksomhed at investere i, da et visitkort kan skabe forbindelse mellem virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. Jeg sørger for at designet på dit visitkort afspejler virksomhedens visuelle identitet og kerneværdier. Ved brug af visitkort kan du sprede budskabet om din virksomheds tilstedeværelse, på en hurtig nem og billig måde.

PRIS FRA 300 kr.

Om det er labels, klistermærker eller etiketter, så kan jeg hjælpe dig med at designe dem. De kan bruges som et led i din branding, til lukning af æsker, på silkepapir eller noget helt tredje.

 PRIS FRA 450 kr.

En folder er ét stykke papir, som bliver foldet, så det har enten 4 eller 6 sider. Foldere er optimale til at omdele information, hvis du har få budskaber, som du gerne vil fortælle. Enten dedikeres hver side til et budskab eller en illustration eller også fortælles ét overordnet budskabet i hele folderen.

PRIS FRA 900 kr.

En flyer er et løsblad, som er nemt at dele ud og nemt for dine kunder at have med i tasken. Det gør selvfølgelig, at mindre størrelser er oplagte til flyers. Man kan med fordel anvende forsiden til illustration og blikfang, hvor bagsiden er meget anvendelig til nærmere information.

PRIS FRA 600 kr.

En brochure er en god måde at give folk mange informationer i hånden og gøre det overskueligt for læseren. Hæfter og brochure er optimale til at formidle flere budskaber og visuelle indtryk samlet, da du har meget plads at gøre med.

PRIS FRA 1200 kr.

STEP 01.

MØDE

Vi afholder et indledende møde, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker til det kommende produkt. 

STEP 02.

LAYOUT

Uanset opgavens størrelse præsenteres du altid for to-tre forslag til layoutet.

STEP 03.

KORREKTUR

Jeg arbejder ud fra den valgte stilretning og involverer dig løbende i processen gennem to korrekturrunder.

STEP 04.

LEVERING

Jeg overleverer det godkendte design i de korrekte filtyper og formater, så du kan sende dem direkte videre til trykkeriet.

BLIKFANG OG OVERBLIK

ER DIT
BUDSKAB
KLART?

Du kan have et fantastisk budskab, lækre billeder og en kanon tekst, men har du et rodet layout, hvor der ikke har været fokus på de mest essentielle ting, som at skabe blikfang, overblik og indblik, så er der ingen som får glæde af det du gerne vil ud med og har på hjerte. 

Når jeg arbejder med dit layout handler det om at arrangere indhold på den mest optimale måde, tage højde for de ting, som gør at netop dit layout produkt får en tydelig kommunikation, lade den visuelle identitet komme til sin ret, når logo, typografi, farver og billeder forenes.

EKSEMPEL PÅ

LAYOUT - PROJEKTER