WEBDESIGN

DIN HJEMMESIDE ER
DIT DIGITALE VISITKORT

HVAD ER DIT BEHOV?

DIN HJEMMESIDE
ER DIT DIGITALE VISITKORT

En landingpage er ligesom et visitkort, præcis kort og informerende, det er én enkelt side, der hurtigt og nemt giver de besøgende et overblik over, hvad du tilbyder. Hvis du er ejer af en helt ny virksomhed og endnu ikke har en god portion tekst- og billedmateriale, der giver indblik i dit arbejde, kan det give mening med denne type hjemmeside, samtidig er dette den mest budgetvenlige løsning.

PRIS FRA 3.000,-

Hvis du lige har startet en virksomhed eller allerede har en etableret virksomhed, som har noget på hjertet, så vil det give mening med et website med flere undersider. Her har du muligheden for at gå i dybden med din virksomheds kernefortælling, hvad du tilbyder og give optentielle kunder et indblik.

Ved en basic website får du en forside og 5 undersider.

PRIS FRA 7.000,- 

En fyldestgørende website, med gode billeder, fængende tekst og evt. special lavede illustrationer mm. vil være med til at styrke din visuelle identitet online.

Du har muligheden for at vise dine potentielle kunder hvad du eller dine produkter kan gøre for dem, fortælle dem en historie og give dem et indblik.

 PRIS FRA 11.000,-

STEP 01.

MØDE

Vi afholder et møde, hvor vi sammen bliver klogere på din målgruppe, dine ønsker, tekniske funktioner og afstemmer forventning til din nye hjemmeside. Så vi sikrer, at vi har fundamentet på plads inden jeg går i gang.

STEP 02.

LAYOUT

På baggrund af vores møde præsenterer jeg to-tre forskellige layout-muligheder i PDF-format. Du vælger én retning eller moduler fra forskellige retninger, der danner grundlag for projektets visuelle stil.

STEP 03.

KORREKTUR

Jeg arbejder ud fra den valgte stilretning og bygger siden online (i WordPress). Du vil løbende blive involveret i processen gennem to korrekturrunder. 

STEP 04.

LEVERING

Jeg færdiggør din nye hjemmeside og vi lancerer den sammen! Herefter har du mulighed for at tilkøbe en undervisningssession, så du selv kan stå for den fremadrettede vedligeholdelse af siden.

MERE END BARE ET PROJEKT

VIGTIGHEDEN
AF EN STÆRK
HJEMMESIDE

Er du ikke til stede online, er det svært at blive opdaget og i dag kan man have nogle virkelig gode produkter, men hvis ingen kan finde dig på nettet, er der ingen der kan få glæde af det, du tilbyder. I dag, mere end nogensinde før, er det derfor essentielt at have en hjemmeside, der fungerer som et digitalt visitkort, hvor dine potentielle kunder kan få både overblik og opnå indblik.

Din hjemmeside er et af de første steder, dine potentielle kunder besøger, inden de foretager et køb. I den forbindelse skal de besøgende have nem adgang til informationer og overbevises om, at du har netop det produkt de mangler, at dine værdier matcher med deres. Det stiller mange krav til din hjemmeside, og hos DESIGNI designer jeg derfor altid hjemmesider med fokus på kunderejsen og en sammensmeltning af både funktionalitet, brugervenlighed og æstetik. Jeg vil meget gerne sikre at dine kunder får det optimale førstehåndsindtryk og oplevelsen af et gennemført brand gennem din hjemmeside.

EKSEMPLER PÅ

WEB - PROJEKTER